Indbegrebet af festival er musikken. Hvad enten den danner lydtapet, når du sidder og nyder solen med en ven ved din side og en G&T i hånden, eller du står foran scenen og kaster håndtegn, så er musikken essentiel. RUST har derfor spurgt tre studerende, hvad de synes om Tinderbox’ musikprogram i år. Vi kan godt afsløre, at det ikke udelukkende får roser med på vejen. 

 


Studerer International Virksomhedskommunikation

Din mening om musikken i år?
Den var bedre sidste år. Der var nogle mere kendte navne. Men det er også godt nok i år.

Største musikalske oplevelse?
Depeche Mode i går (torsdag, red.) tror jeg… Selv om jeg faktisk synes, at de var lidt fesne. De ventede for længe med at spille de numre, som alle kender.

Hvem glæder du dig mest til at høre?
Nik & Jay! Det bliver fedt!

 


Kommende ingeniørstuderende

Din mening om musikken i år?
Der er nogle fede kunstnere i år. Men det var lidt federe sidste år. Der var flere, som jeg kendte og gerne ville høre. D-A-D og Suspekt. Man kan synge med på deres numre. Kender kun to af Carpark Norths sange… Transparent & Glasslike  og Renegade. Trampermusik, Tiësto og Breum, hører hjemme på Magicbox, synes jeg.

Største skuffelse?
Bastille i går (torsdag, red.). De spillede deres kendte numre, men de var lidt kedelige. Jeg ved ikke hvorfor.

Hvem glæder du dig mest til at høre?
Dizzy Mizz Lizzy bliver toppen af poppen! Og så kan det godt være, at man ikke vil indrømme det, men man kan jo synge med på alle Nik & Jays sange…

 


Psykologistuderende

Din mening om musikken i år?
Jeg synes, at det har været et meget blandet line-up. Og det virker til at passe rigtig godt til det publikum, der er her på Tinderbox, som også er en blandet skare af mennesker. Så på den måde er det en meget omfavnende festival. Der har været lidt af det hele. Jeg synes helt klart, at musikken i dag (fredag, red.) er lidt mere spændende, end den var i går. Mine veninder og jeg er mere begejstrede i dag ihvertfald.

Største skuffelse?
Depeche Mode var en smule kedelige. Jeg skammer mig faktisk lidt over at sige det, for egentlig er de jo fede. For at være helt ærlig, så var der ikke nok gang i den. Men måske stod vi for langt væk fra scenen. Hvis man står i pitten, så får man den fulde musikoplevelse. Vi måtte forvente forvente, at musikoplevelsen blev derefter, når vi stod nede bagved.
Kan det også have noget at gøre med, at du tilhører en yngre generation, og at du derfor ikke har et forhold til deres musik?
Jeg kendte mindre til deres musik, end jeg lige havde regnet med. Kun de der fire-fem hits, som man har festet til. Men de er jo kult på tværs af generationer. Det er skønt at både den 16-årige og 70-årige kan synge med.

Hvem glæder du dig mest til at høre?
Dizzy Mizz Lizzy! Men French Montana bliver også fedt. Vi så Iggy Pop i går (torsdag, red.). Det havde jeg også glædet mig enormt meget til!

The following two tabs change content below.