Vi ska’ ud i det blå / kun med klipklapper på / la’ os danse til rytmisk musik. Vi drømmer os allerede væk til den lækre kombi af sol, øl og livemusik, som er indbegrebet af festival. Men hvorfor er det altid Tinderbox, Roskilde og Smukfest, der bliver talt om, når udbuddet er så rigt? Måske kan GrimFest, Langelandsfestivalen eller Wonderfestiwall byde på den festivaloplevelse, der indprenter sig i hukommelsen.                            

GrimFest, Århus

Annemette Bak, der står for PR & Kommunikation fortæller, hvad du kan forvente dig af Danmarks Grimmeste Festival, som nu går under det mere mundrette, men lige så catchy navn ”GrimFest”:

Vi fejrer i år 15 års jubilæum og det har vi tænkt os at fejre det grimmeste vi kan! Vores program er igen i år bredt og rummer både etablerede og upcoming bands. Blandt de kunstnere vi pt. har annonceret er bl.a. Kellermensch, Turboweekend og IAMJJ. Men egentlig ønsker vi i år bare at skabe en endnu bedre version af det, der altid har været GrimFest: En forvokset havefest! Haven, hvor GrimFest afholdes, er fyldt med alt fra skaterampe, til scener, barer og de hyggeligste små spots i skoven, hvor man kan tage en pause i hængekøjerne eller nyde en koncert.
Som studerende kan man måske godt være lidt presset med at få SU’en til at række samtidig med at man godt vil på festival og høre lækker musik med vennerne. For 500kr får du hos os en partoutbillet, der giver dig adgang til bl.a. masser af musik, stand up, poetry slam, skatekonkurrence og masser af god havefest stemning. Det synes vi selv er ret fornuftigt.

Langelandsfestivalen

Nicklas Lundorf, Medieansvarlig, fortæller, hvorfor du som studerende skal tage på Langelandsfestivalen:

Langelandsfestival 2018 er første år med 4-dagsbilletter. Det er dermed helt oplagt til den studerende, der har lyst til at feste igennem og opleve nogle stærke, danske liveperformere. Vores musikprogram er tilrettelagt ud fra en ambition om at samle etablerede og nye navne, der forstår at bringe en stærk live-performance og show, fra den danske live-scene. Det betyder, at man kan opleve popdrenge som Rasmus Seebach og Christopher, rockhoveder som Magtens Korridorer og Carpark North, B.O.C.-rapperne Kesi og Sivas – eller give Året nye navn på Langelandsfestival, Soleima en chance! Det er naturligvis kun et udsnit af vores tilbud – vi er i gang med at udvikle og flytte festivalen hen imod at være en moderne festival med sjove og spændende tilbud på tværs af aldersgrupper. Langelandsfestival 2018 er en festival i udvikling fremfor en festival, der blot afvikles.

Wonderfestiwall, Bornholm

Daniel Mühlendorph Jensen, Formand Wonderfestiwall, præsenterer Wonderfestiwall:

Festivalen er lille og intim med sine ca. 6.500 gæster. Den ligger på den smukkest plet i Danmark i Slotslyngen med Hammerhus borgruin som baggrund. Musikprogrammet består af 45 spændende danske og nordisk acts i alle størrelser fordelt på 3 scener.

Festivalen har landets billigste barpriser (5 store fadøl for 100 kr. / 4 drinks for 100 kr.) og man kan komme til Wonderfestiwall for 995,- alt inkl i en pakke. Det vil sige rejsen fra KBH til Bornholm, festivalbillet og camping. Så hos os får du både en rejse til ønskeøen Bornholm og en unik festival.

 

Rust-redaktionen ønsker dig god sommerferie, uanset om du skal på festival, i sommerhus eller på charterferie.

 

The following two tabs change content below.