Foreningen, der repræsenterer os alle i universitetspolitik, har 5. april valg til alle poster. RUST har talt med afgående formand, Klaus Rose.

RUST har talt med Klaus Rose, der går af som formand, om deres generalforsamling. Nedenfor ses interviewet med Klaus.

 

Hvor mange plejer at dukke op til jeres generalforsamling?

Det er meget forskelligt. De gange, jeg har været med, har det svinget fra alt fra 30 til 60 personer.

 

Vi har hørt jungletrommerne om, at du går af. Hvad skal du så nu?

Det er fuldstændig rigtigt. Jeg stopper som formand, men kommer til at indgå i bestyrelsen qua min plads i SDU-bestyrelsen,
Jeg skal arbejde med rådgivning og sparring til det nye formandskab samt arbejde med politiske projekter på SDU. Min ambition er blandt andet at få projektet De Studerendes Stemme, som handler om studenterinvolvering, indført i kvalitetspolitikken på SDU. Det, tror jeg på, kan være med til at fremme involvering af mange flere studerende.
Så selvom jeg stopper som formand, så brænder jeg stadigvæk for at gøre en forskel på SDU og vil varetage de studerendes bekymringer i SDU’s Bestyrelse.

 

Kommer den nye formand til at overtage #Formandsliv på Instagram?

Nu har vi jo ikke afholdt generalforsamling endnu, så jeg aner ikke, hvem den nye formand bliver.
Jeg må indrømme, at jeg simpelthen ikke ved, om den nye formand vælger at tage teten op. Personligt synes jeg, det er lidt hyggeligt at give folk et indblik i en hverdag med mange spændende møder, selvom jeg ikke er så god til at bruge Instagram.

 

Syddanske Studerendes generalforsamling finder sted onsdag d. 5. april 2017, kl. 15:00 – 17.00, i lokale O99 på Syddansk Universitet.

The following two tabs change content below.

Frederik Mark Højsager

Redaktør af RUST
Redaktør ved RUST, Stud. Med ved SDU. Ud over mit virke på RUST arbejder jeg studenter- og sundhedspolitisk for IMCC og FADL og er freelance skribent på månedsmagasinet Sund&Hed.

Nyeste indlæg af Frederik Mark Højsager (se alle)