Jazzsangerinden holder releasekoncert med sin nye EP

Nana Rashid skød november måned i gang med EP’en ”Sorrow on Sunlight”. Den 4. december 2016 holder jazzsangerinden gratis releasekoncert på 5E i Kødbyen.

Ved koncerten kommer tilskueren tæt på den menneskelige virkelighed, når sangerinden indtager koncertsalen med tekster om livet og kærligheden:

-Det, jeg søgte i musikken var følelsen af, at vi er flere om de her voldsomme følelser, vi møder på vores vej gennem livet, forklarer sangerinden om pladen.

Med EP’en går Nana Rashid efter et ærligt udtryk, der tager udgangspunkt i nogle af de største og mest barske fortællinger i jazzens verden. Historier, som sangerinden har gjort til sit egne. Ifølge sangerinden har musikken en dragende effekt, som skal vække følelser i alle mennesker:

-Musikken har en form for altomfavnende empati, som vi alle rummer og som får os til at føle os menneskelige og ens. Jeg håber, at der vil være momenter på denne EP, bare splitsekunder, hvor det kommer til udtryk, siger sangerinden.

I samarbejde med Cille Veje Oplevelsesdesign udlodder RUST tre eksemplarer af EP’en ”Sorrow on Sonlight”, som du kan vinde i forbindelse med koncerten i København. Læs mere om konkurrencen på vores facebookside.

The following two tabs change content below.

Lisette Olesen

Jeg studerer cand. mag i journalistik på Syddansk Universitet i Odense.

Nyeste indlæg af Lisette Olesen (se alle)