Odenseanerne kan se frem til at få fest i gaderne, når Karrusel løber af stablen. Her vil tredagesfesten give byen en farverig make-over med forskellige festscener i gadebilledet.

Fra den 8. september til den 10. september tager Karrusel clubkulturen ud på gaderne, når Karruselen snurrer for tredje gang i Odense. Ifølge arrangører Mai Young Øvlisen kan den vante gåtur til 7-Eleven hurtigt ende i en aften med fest og farver.

Fest frem for festival
Træerne og vandet bliver farvelagt med lazerlys, når Karrusel kickstartes torsdag den 8. september i Munkemose. Her vil man kunne opleve forskellige artister fra den danske musikscene. Musikkunstnere, som ifølge Mai Young Øvlisen er udvalgt på baggrund af ét bestemt kriterium:

”Vores fokus er ikke, at en masse mennesker skal kigge op på scenen. Men i stedet at festen opstår imellem folk i kraft af den ramme, som musikken sætter, ” forklarer Mai Young Øvlisen.

Udover Gulddreng, Marvelous Mosell, Faustix, Moses: ”Andreas” x, Liss og Snavs mm, vil man torsdag kunne opleve internationale kunstnere som bristolduoen Blonde, færøske Brynjolfur samt tyske BuntesKaos og Unuerberlegt.

Bland-selv-slik butik af fester
Dansende mennesker, scratchende dj’s og farvestrålende festkulisser indtager Odense by, når Karrusel åbner op for fredagens gadefest. I byen vil være festrum, der spænder bredt fra Asfaltbal ved Kongestien til Høstfest ved Heidis Bier Bar.

Gadefestens kulisser er som noget nyt placeret cirkulært i Odense by. En beslutning arrangørerne har taget på baggrund af eventnavnet:

” På tredagsfesten kan man gå ind i forskellige forlystelser og få forskellige oplevelser i kroppen. Man kører rundt og bliver svimmel og høj, forklarer Mai Young Øvlisen om festen, der er arrangeret i samarbejde med Odense Kommune og bryggeriet Albani.

Rå omgivelser i cirkus Sci-Fi univers

Karrusels finalefest er i år placeret ved Odense Havn. Her rejser arrangørerne en stor festscene imellem to gamle pakhuse. Industribygninger, som danner ramme for den ravekultur, festen bygger på:

” Vi beskriver festen som en cirkus Sci-Fi univers, hvor farvetemaerne er blåt og chrome. Farver, som afspejler de industrielle omgivelser ved havnen,” siger Mai Young Øvlisen.

Lørdagens finalefest starter med boblende champagne ved Amfipladsen klokken halv seks. Festgæsterne går efterfølgende i parade ned imod havnen sammen med cirkusartister, dansegrupper og dramaqueens. Under paraden er der gratis øl fra vognene.

På lørdagens festscene kan man opleve artisterne Ukendt Kunstner, Gilli, Blonde, Liss, Djuna Barnes, Jean von Baden, Liss, DJ Aligator, Eloq, DJ Er Du Dum Eller Hvad og Moses: “Andreas”. Derudover spiller bandet Silvester i Odense Zoo. Her giver bandet koncert blandt frit klatrende aber og svømmende søkøer.

The following two tabs change content below.

Lisette Olesen

Jeg studerer cand. mag i journalistik på Syddansk Universitet i Odense.

Nyeste indlæg af Lisette Olesen (se alle)