Husker du iværksættergruppen, der står bag vippemøblet TimberNest? RUST mødte Kristian Grove Poulsen og Nickolai Isaksen fra holdet på Tinderbox for at snakke om deres planer med TimberNest. Gruppen består af i alt seks pdi-studerende. De fire andre er Christian Bonde, Malou Rohde, Sophie Smietana og Sebastian Ries. 

I starten af maj mødte RUST iværksættergruppen og siden da er der sket en hel ting. Holdet har blandt andet været på Bornholm til folkemødet og fik desuden solgt deres udstillingseksemplar med en auktion. Vippemøblerne står på pladsen og er blevet en stor succes blandt festivalgæsterne. Hver gang man kommer forbi, så er alle ni vippemøbler optaget.

At holdet kom til folkemødet på Bornholm var ikke planlagt og det var heller ikke let at finde en, der kunne transportere møblet til Bornholm. Til deres projektarbejde skulle de teste, om folk havde set møblet, idet det havde stået på Syddansk Universitet nogle steder. Her faldt Kristian i snak med en, der sagde, at møblet skulle til DTU`s Pitchbar og så blev det besluttet at TimberNest skulle til Bornholm.

“Vi havde en auktion under folkemødet og fik solgt det medbragte eksemplar til Allinge Turistinformation”, fortæller Kristian Grove Poulsen.

Kristian Grove Poulsen og Nickolai Isaksen fra TimberNest. Foto: Louisa Rieck

Kristian Grove Poulsen og Nickolai Isaksen fra TimberNest.
Foto: Louisa Rieck

Under folkemødet var Kristian rundt og snakke med forskellige restauranter og turistinformationer, som kunne have interesse i at købe deres vippemøbel. Planen med at sælge møblet opstod idet, det i forvejen havde været svært at finde et transportmiddel til møblet til turen hen mod Bornholm. Ved hjælp af de sociale medier fik de hjælp fra Designskolen Kolding til at transportere møblet til Allinge.

Møblet har fået stor opmærksomhed både til folkemødet og ikke mindst på Tinderbox Festival.

“Der er mange, der kommer og henvender sig til os og siger, at de kan lide møblet og idéen med det”, fortæller Nickolai Isaksen.

Foto: Steffen Berg Klenow

Foto: Steffen Berg Klenow

Fortsætter med projektet

På næste semester skal gruppen til udlandet for at læse og undersøge markedspotentialet for TimberNest. Derudover har gruppen også set en stor mulighed for at arbejde med TimberNest i deres bachelorprojekt. Så det bliver spændende at følge deres færd fremadrettet.

The following two tabs change content below.