24 grader, solskinsvejr og en masse unge piger, der ikke kan vente på, at Scarlet Pleasure går på scenen. Fredagen på Tinderbox startede med det kendte og populære band Scarlet Pleasure. Med et brag fik de startet dagen. Det er uden tvivl, at der ikke skal meget til får at bandet rocker scenen.

Lang tid før koncerten startede, var publikummet samlet foran scenen. Med det samme de tre gruppemedlemmer kom op på scenen, begyndte især det unge publikum at skrige og juble. Trioen, der består af Emil Gollm Joachim Dencker og Alexander Malone, ved hvad der skal til, for at få pigerne til at skrige for vildt. Med en blanding af nye sange fra deres Album “Youth Is Wasted on the Young” og gamle sange fik de affyret en imponerende optræden på den Blå Scene.

På trods af at Scarlet Pleasure havde den svære opgave at åbne dag 2 på Tinderbox, så lykkedes det for dem uden problemer. Pladsen foran scenen var fyldt med mennesker i alle aldersgruppe og der gik ikke lang tid før nærmest alle dansede til deres musik. Gruppen havde taget en masse energi med og viste en gang til, at de kan spille, performe og synge live. Festivalstemningen var tilstede fra det første sekund.

Alle deres kendte sange blev spillet og især den yngre fangruppe sang med på alt. “Wanna Know” og “The Strip” blev der danset og sunget til.

Emil Goll ved, hvordan han kan charmere og for hver gang han smilede, blev pigernes jubel og skrigen endnu mere højlydte. Han laver de rigtige bevægelser og viser, at han nyder at stå på scenen.

Koncerten havde været helt perfekt, hvis ikke bandet var gået fra scenen før tid. De afsluttede deres optræden med deres indtil videre største sang “Heat” der fik folk til at danse. Det var et imponerende show, men publikummet var lidt skuffet, da bandet gik fra scenen et kvarter før ifølge planen.

Koncerten får fem ud af seks stjerner.

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Redaktør på RUST. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden med kommunikation i Odense Kommune og er medlem af Odense Studenterradios bestyrelse.