Endelig blev det den 23. juni 2016. Den dag hvor Tinderbox blev skudt i gang. I år finder festivalen sted fra den 23. til 25. juni. Allerede igår var der i Tusindårsskoven i Odense på Fyn fyldt med mennesker. Spændingsfyldt havde man ventet på at festivalen endelig gik igang. Saybia startede ud med en meget afslappende koncert og kl. 15.35 blev det Auras tur til begejstre publikummet.

 Publikummet var hurtig til at komme til Rød Scene. Den 31-årige sangerinde tog på scenen og overraskede med særlig frisure og hvid kjole. Dog kunne man ved hånd af publikummet se, at det ikke var de fleste mennesker, der den dag var kommet for at høre Auras optræden. Under hele hendes optræden var der meget plads foran scenen til endnu flere tilskuere.

Foto: Steffen Berg Klenow

Foto: Steffen Berg Klenow

Men Aura formodede at skabe god stemning og tilbyd tilskuerne en blanding mellem gamle kendte sange og et par helt nye sange. Dem der stod foran scenen var tydeligvis ægte tilhængere af den danske sangerinde.

Især sangene “Friends” og “In Love with the World” gjorde, at der opstod rigtig festivalstemning foran Rød Scene. På trods af Aura ikke har været fremme med ny musik siden 2016, så blev publikummet hivet med i den gode stemning. Det skyldtes ikke mindst, at Aura performerede godt og samtidig også viste, at hun kan performere live. Især sangen “In Love with the World” fik publikummet til at synge med.

Desuden fik Aura også mulighed for præsentere en ny sang, der udkom i starten af juni. “Love Somebody” er den nye single, der faktisk har mulighed for at blive en ret populær sang. Aura-stemingen indeholder denne sang og har potentiale for at blive en succes for Aura.

Koncerten får fire ud af seks stjerner.

The following two tabs change content below.