I fredags gæstede Scarlet Pleasure Posten i Odense i forbindelse med deres minitourné i Danmark. Før koncerten gik i gang havde RUST mulighed for at snakke med R&B trioen.

Hvad var det for en følelse at være nomineret til DMA i år?

Emil Goll: Det er jo dejligt at få noget anerkendelse for det man gør og DMA er en ret stor musikbegivenhed. Det er måske den største i Danmark, så på den måde var det en meget god følelse at man ligesom blev anerkendt for det, man lavede og man at var en del af klubben. Samtidig så tror jeg, at vi aldrig har gjort det her for at vinde nogle priser. Hvis man gør det, så er det en meget fed sideting, men det er helt klart ikke det, vi gør det for.

Joachim Dencker: For os har det altid handlet om at give folk en oplevelse, som de ikke glemmer. Både når de hører vores musik og når de er til vores koncerter.

Emil Goll: Det samme gælder for anmeldelser. Især i starten har man været meget sårbar omkring det og man ville kun have gode anmeldelser. Men nu tror jeg, at vi er kommet et sted hen, hvor at hvis man får dårlige anmeldelser, så gør det ikke noget, fordi at vi hellere vil have, at dem, der er der, får en god oplevelse.

Synes i at 2015 har været et meget specielt år for jer?

Joachim Dencker: Ja, det synes jeg helt klart. Der er sket rigtig meget i det her år. Jeg tror, at det her år kommer til at være et år, som man kommer til at se tilbage på. Vi spillede i Tivoli, ”Heat” udkom og vi spillede på NorthSide og på Skanderborg Festival og det gik godt alle steder. Der var virkelig mange mennesker, der lige pludselig kom til koncerterne og det betyder virkelig meget for en.

Emil Goll: Det er ret vildt at finde ud af, hvor meget et enkelt nummer kan betyde. Det var virkelig det ene nummer ”Heat”, der gjorde, at der pludselig var så mange åbne døre og folk vidste, hvem man var.

Hvad var inspirationen bag sangen ”Heat”?

Emil Goll: Hver eneste gang vi har lavet en god single, så har vi altid lavet en mange numre op til, hvor vi virkelig har lagt hjerteblod i det, men det er bare ikke blevet særlig fedt og så har det været nogle aftenen, hvor vi har holdt lidt en fest i studiet, hvor det har været lidt mere sjovt og lidt mere loose og så er de gode sange opstået. Det er altid sådan, at de gode numre er kommet indtil videre. Både med”Heat” og ”Wanna Know” har vi oplevet det på den måde.

Var det en overraskelse for jer, at ”Heat” fik så stor succes?

Emil Goll: Jeg tror, det var første gang, at vi havde følelsen: Vi har den. Det har vi ikke haft ved nogen af de andre numre, som vi har udgivet. Der vidste man ikke rigtigt, om det ville gå opad eller nedad. Men ved ”Heat” vidste vi det allerede, når vi spillede den for folk, var vi total selvsikker. Vi kunne føle det.

Joachim Dencker: Det var helt vildt. Det var virkelig den følelse man havde. Specielt en aften, hvor vi tog hjem fra studiet. Vi havde lavet det meste til nummeret og jeg tror, at jeg nåede at lytte til sangen 20 gange fra vi gik hjem til vi skulle møde igen kl. 10. om morgenen den næste dag.

Emil Goll: Jeg tror ikke, at vi har haft en følelse siden. Vi har ikke været så sikker på noget siden.

Alexander Malone: Man har troet man har haft en den der følelse, men så har man ikke haft den alligevel.

Emil Goll: Det sker virkelig sjældent, at man oplever det. Især det, at alle kunne lide den. Der er altid en, der ikke kan lige et nyt nummer eller synes, at sangen ikke er helt fedt. Men her var alle enige om, at det var noget godt. Hele holdet var enige om det.

Har i så teoretisk fundet opskriften til den perfekte sang?

Emil Goll: Var har prøvet at lave den i gang, men det er ikke rigtig lykkes. Så jeg tror bare, at vi vil prøve på at lavet noget andet.

The following two tabs change content below.