Vildskaben slippes ud, når Vild $mith kommer til Odense

I aften gæster Vild $mith Posten i Odense. En rapper-trio, som gennem kort tid har opnået en stor succes med hits som “Det Ik Sket”, “Vild idag syg i morgen”, “Gør Det Godt”. Udover at RUST redaktionen dækker koncerten, begynder vi med en lille opvarmning. Vi bringer derfor et interview med Vild $mi0ht. Et interview specielt til dig som læser af RUST, hvorigennem du kan blive lidt klogere på rap-trioen.

Hvem er jeres musikalske forbillede?

Vi ved ikke om man kan kalde det musikalske forbilleder, men vi er alle opvokset med hood movies, YO! MTV raps og hiphoppens golden era, hvor navne som DR Dre, Tupac, Notorius Big, Snoop Dogg osv. styrede hele scenen. Vi har naturligvis fundet masser inspiration derigennem, men hvis vi skal nævne nogle mere nutidige navne som vi føler, så må det være navne som Future, Travis Scott, Rich Homie Quan, Juicy J m.fl.”

Hvad vil I lave, hvis I ikke stod på en scene?

”Det er virkelig svært at forestille os, at vi ikke ville lave musik. Så hvis der blev nedlagt forbud og vi ikke måtte optræde længere, så tror vi stadig, at vi ville beskæftige os med musikken, bare mere som bagmænd.”

Hvis I skulle karakterisere jer selv som et dyr, hvad for et dyr skulle det så være?

”Et vilddyr”

Hvad er baggrunden for bandnavnet “Vild $mith” samt jeres kunstnernavne “HvidMayn”, “Vild Ting” og “Vild Son”

”Vi brugte rigtig meget udtrykket “vild”, da vi skulle finde på et bandnavnet, så vi vidste vi skulle hedde et eller andet med vild. Efter en drunken brainstorm faldt vi over navnet “Vild $mith”, som vi allesammen havde det grineren over, og så besluttede vi os for at rulle med det. Baggrunden for navnene findes her:

Esben aka. Hvidmayn fordi han er den hvideste i gamet, og den eneste hvide i Vild $mith. Daniel aka. Vild Son fordi han er den yngste og fordi han er vild sån der.

Moses aka Vild Ting fordi når han først skruer vildheden op bliver han ustyrlig og går i beast mode ligesom Hulk”

Hvad er den vildeste oplevelse I har haft på en scene?

”Vi har efterhånden haft nogle virkelig sindssyge oplevelser, så det er svært at vælge én. Men det er altid en fuldstændig ud af kroppen oplevelse, at stå på scenen og høre flere tusinde mennesker stå og synge dine sange. ”

Hvad er den værste bommert I har lavet på en scene?

”#Detiksket”

Hvilke ritualer har I inden i går på scenen?

”Vi plejer som regel at få nogle sjusser, gå rastløse rundt i 10 minutter for at “get in the zone”, og så har vi et kampråb lige inden vi går ind på scenen. ”

Hvad kan man forvente af en Vild $midt-koncert?

”Man kan forvente massiv vildhed og en fest man ikke lige foreløbig glemmer. Straight houseparty/privatfest stemning.”

The following two tabs change content below.