Foto: Peter Kirkeggard

Foto: Peter Kirkeggard

Anmeldelse. Med en enkelt guitar og uden videre store lysshow skabte Passenger en enestående stemning foran Rød Scene. Publikummet oplevede en veloplagt sanger, der var vild med det danske publikum, som var gode til at lytte og synge med.

Solen skinnende søndag morgen og himlen tydede på, at det ikke ville regne til Passengers koncert på Tinderbox om middagen. Ægte Passenger fans havde stillet sig i forreste række for at komme så tæt som muligt på den 31-årige sanger. Han var overrasket over, at pladsen foran var fyldt op med mennesker, selvom det var dagens første koncert.

Med hans guitar og hans stemme skabte Passenger en intim stemning og ro over pladsen. Ingen pompøs lysshow, fyrværkeri eller baggrundssanger var nødvendig for den unge sangskriver. Blot en guitar og en mikrofon har brug for, mens stemmen klarer helt alene ak stabe den rette stemning.

Følsomt og med stor lidenskab for musik skabte den britiske sanger et show, der var helt enestående. Flere gange under hans optræden nævnte han, hvor glad han var for det danske publikum, som sang med ved hver sang de kendte.

Selvom han var lidt genert over, at han sang forkert til sit første nummer, ændrede det ikke på det gode humør blandt mængden. Passenger viste, at man også uden den store tekniske hjælp kan få publikummet til at juble og klappe med på sangene.

Foto: Peter Kirkeggard

Foto: Peter Kirkeggard

Spillede helt ny sang

Udover en fremragende performance med alle kendte sange fra Passenger fik publikummet foran Rød Scene også æren at høre en helt nyskrevet sang, som han havde skrevet for to dage siden. Selvom han påpegede, at han måske ville spille forkert og at sangen ikke havde fået en titel endnu, var folk begejstret og lod ham ikke slippe uden hans verdenshit “Let Her Go”, hvor omkvædet blev gentaget flere gange i slutningen. Enhver sang med på de velkendte linjer og man ønskede, at koncerten ville vare evigt.

Seks ud af seks stjerner.

 

 

The following two tabs change content below.