Tinderbox Festival tilbyder meget mere end kun musik. Herunder blandt andet en NakedBox, som Brandts Museum står bag. I NakedBox kan man få taget billeder af dele af sin krop. Billederne bliver lagt på deres Instragram profil og tagget med #nakedbox. 

Når man hører, at der på Tinderbox eksisterer en NakedBox, hvor man kan få taget billeder af dele af sin krop, som til sidst bliver til et stort galleri, tænker man i første omgang, at det lyder lidt mærkeligt. Konceptet og idéen bag ved er meget simpelt. Det gælder om at lokke folk ind i museet.  Det er Brandts Museum, der står bag idéen. Det er et frivilligt  projekt, Brandts Collective, der har sæt gang i projektet. Hele idéen er koblet sammen med Adam og Eva-udstillingen. Alle billeder bliver samlet og bagefter placeret på hegnet ved NakedBox.

“Alle billeder bliver gemt hos os. Vi tager et billede af dem og så bliver billederne hængt op med det samme”, fortæller Cæcilie Arsøe, der er frivillig på projektet Brandts Collective.

Foto: Steffen Berg Klenow

Foto: Steffen Berg Klenow

Dem, som har afprøvet NakedBox, får lovet en sjov oplevelse og kan se deres billeder hængende på hegnet senere. Samtidigt med at billederne bliver vist live i Brandts Museum via Instagram. Hele projektet er frivillig baseret og har tiltrukket en del besøgende på de sidste to festivaldage.

“Folk kommer hele tiden. Vi startede igår og har åben under hele festivalen. Vi behøver slet ikke at gøre opmærksom på NakedBox. De fleste kigger på billederne og bliver så hurtig enige om, at de også meget gerne vil have et sjovt minde fra Tinderbox”, fortsætter Cæcilie Arsøe.

Gæsterne strømmer til NakedBox

Festivalstemningen har bidraget til, at Cæcilie og hendes kollega, Henrik Noer, næsten ikke har haft pauser. Grupperne strømmer til NakedBox og humøret omkring NakedBox er højt. Brandts idé er ikke ny. I forbindelse med deres udstillinger prøver man altid på at være tilstede ved forskellige arrangementer for at lave lidt reklame. Tag et kig forbi #nakedbox. Her kan du blandt andet se, at Odenses borgmester Anker Boye også har været med.

Cæcilie Ærsøe og Henrik Noer

Cæcilie Ærsøe og Henrik Noer

 

 

The following two tabs change content below.