Endelig blev det den 26. juni 2015. Den dag, hvor Tinderbox blev skudt i gang. Til og med den 28. juni vil Tusindårsskoven i Odense på Fyn være fyldt med mennesker, der har ventet så  længe på denne festival.  56 kunstnere, fire scener og 3825 minutters musik. Det første band, der optrådte på scenen var det australske band Sheppard, som begejstrede publikummet under hele deres optræden. 

En time efter at festivalpladsen blev åbnet for tilskuerne var tiden endelig kommet. Den allerførste koncert på Tinderbox nogensinde. Det var det australske band, der havde æren til at vise deres kunnen på Gul Scene, hvilket de gjorde med stor succes. Blot efter et kvarter var pladsen foran scene fyldt op med tilskuer.

Med deres popsange formåede de at få alle tilskuer til at danse og klappe med. Bandet, der består af seks musikere, hvoraf tre af dem er søskende, begejstrede publikummet i høj grad. Unge og ældre så til, mens bandet på scenen viste, hvad de kunne. Og frontsangerne Amy Sheppard og George Sheppard viste, hvad de kunne udover at synge. Der blev hivet fat i trommerne, tamburinen og keyboardet på skift, mens slagtøjsspilleren udnyttede at kameramanden stod for ham på det yderste og smilende sang ind i kamerat.

Drømmestart for Tinderbox

Selvom pladsen foran scenen i starten ikke var fyldt op, opnåede det australske band at lokke flere og flere tilskuer hen til scenen. Der lå lidt press på bandet, dog de klarede det godt med en forrygende koncert. Især under deres cover af sangen “Teenage Dirtbag” fra bandet Wheatus, var ingen tilskuer længere til at stoppe. Stemningen hos tilskuerne var enestående og alle var klar til denne store festival. Tinderbox kunne ikke have haft en bedre opstart.

Koncerten får fem ud af seks stjerner.

 

 

The following two tabs change content below.