KONKURRENCE. De skal åbne Orange Scene. De har været nomineret til en zulu-awards. Og de har været ‘Ugens Uundgåelige’ på P3. The Minds of 99 er absolut blandt de mere populære bands for tiden. Og du kan nu vinde billetter til deres kommende forårsturné, der sparkes i gang torsdag de 16. april på Posten i Odense.

Hvad laver I som band, når mikrofonen er slukket? 

Vi ser faktisk hinanden rigtig meget i bandet. Vi ser film, tager i byen, går til shows, prøver tøj. Folk har også noget arbejde ved siden, som også bliver passet. 

Hvordan vil I beskrive jeres musik? 

Vi havde en periode, hvor vi kaldte det Fitness punk, men det beskriver kun noget af det. Nu er der kommet lidt langsommere numre ind i vores sæt, men de er på en måde stadig energiske. Tror, en god beskrivelse måske vil være energisk. 

Hvordan vil I beskrive den fart, som jeres karriere har taget det seneste år? 

Det er gået ret stærkt for os, men vi er stadig et meget nyt band. Vi ser os bestemt ikke som etablerede overhovedet. Der skal lidt flere år til, før vi vil have den følelse. 

Hvilke følelser gik igennem jer, da I fandt ud af, at I skal åbne Orange Scene på Roskilde i år? 

Det var meget overraskende. Vi blev glade og stolte, men det er på den anden side også en stor scene, som vi selv har set mange koncerter på, så der er meget respekt forbundet med den. Vi er som sagt, stadig et nyt band, så vi gør det, vi kan. 

Hvor tror I, at I er om 3 år? 

Det er svært at sige, for det kommer med næsten 100% sikkerhed ikke til at være, der vi tror, vi vil være. Det ville også være kedeligt, hvis det forholdt sig sådan. Vi ser det som en utrolig rejse, det vi er ude på. Det er rejsen, der er det spændende for os. 

Vil du ind og se The Minds of 99 på Posten i Odense d. 16. april? Så har du chancen nu!

RUST er så heldige at kunne udlodde 2×2 billetter til deres åbningskoncert på deres forårsturne med Amin Karami som opvarmning.

DU skal blot svare på dette simple spørgsmål. Vinderne vil blive kontaktet via mail senest dagen før. Konkurrencen slutter onsdag den 15. april klokken 12.

The Minds of 99 er yderst populære. Her kan du høre deres store hit ‘Rav’.

The following two tabs change content below.

Julie Würtz

Nyeste indlæg af Julie Würtz (se alle)