Du har sikkert hørt om dem. De studerende, som nærmest har kastet underskriften på arbejdskontrakten, inden bacheloropgaven er landet på Blackbord. Kandidaten er droppet, og det første skridt ud på arbejdsmarkedet er taget. Men er du villig til at tage springet? RUST har spurgt nogle studerende, hvad de vil gøre.

 

Kunne du finde på at tage et job ude på arbejdsmarkedet efter endt bachelor?

 

[one_third]
voxpop1MikkelBagger
[/one_third][two_thirds_last]
Mikkel Bagger, 23 år, HA-studerende på 6. semester:
”Jeg vil ikke springe kandidaten over, fordi jeg mener, at jeg kan få et væsentligt bedre arbejde, hvis jeg tager en kandidat.”
[/two_thirds_last]

 
[one_third]
voxpop1_MariaARasmussen[/one_third][two_thirds_last]
Maria A. Rasmussen, 28 år, studerende i dansk på 6. semester:
”Jeg starter ikke på en kandidat efter min bachelor, da jeg skal på barsel til sommer. Jeg har ikke taget fuldstændig stilling til det endnu, men planen er at finde et arbejde. Det bedste er at tage en kandidat, og jeg er heller ikke stolt over, at jeg tvivler.”
[/two_thirds_last]

 
[one_third]
voxpop_alia[/one_third][two_thirds_last]
Alia Koleilat, 22 år, studerende i jura på 6. semester:
”Jeg kunne godt overveje at tage ud at rejse for at lave noget frivilligt arbejde i forhold til jura. Jeg vil gøre det for at have en mental pause, hvis jeg kan få det økonomisk til at løbe rundt. Det ville være godt til CV’et. Dog er der næsten ikke nogen jobmuligheder på jurauddannelsen, hvis man kun tager en bachelor.”
[/two_thirds_last]

 
[one_third]
voxpop4[/one_third][two_thirds_last]
Hiba Chanchiri, 21 år, studerende i jura på 6. semester:
”Nej, det vil jeg ikke. Man kan ikke bruge en bachelor i jura på arbejdsmarkedet. Man kan ikke rigtig bruge en bachelor til meget. Vi har ikke kompetencerne til det.”
[/two_thirds_last]

 

Hvad med dig?

Kunne du finde på at tage et job ude på arbejdsmarkedet efter endt bachelor? Giv gerne din mening til kende i kommentarsporet under artiklen.

The following two tabs change content below.

Julie Würtz

Nyeste indlæg af Julie Würtz (se alle)