SDU’s studerende skal i disse dage stemme til VALG 2014. Her vil SDU’s kollegiale organer få tildelt studerende. Det kan dog være svært at vide, hvor man skal sætte krydset. Det vil Syddanske Studerende lave om på. De lancerede i fredags alle deres kandidater på datingappen Tinder.

Hele eftermiddag havde Syddanske Studerendes kandidater været i gang med at gøre fredagsbaren klar. Der var blevet hængt balloner op i loftet og plakater var hængt op på væggene. Alt var kendetegnet med farverne blå, hvid og pink.

Klokken 14 kom dog eftermiddagens mest kreative valg-indslag. Samtlige kandidater hev deres smartphones frem og åbnede den samme app – Tinder. En app normalt kun brugt med det formål at score.

To timer senere kom formanden for Syddanske Studerende, Andreas Munk Jensen, til fredagsbaren. Her så han hurtigt sit snit til at tale for den store forsamling.

– Jeg stiller mig lige op på bordet, så alle kan se mig. Der er snart universitetsvalg og I har sikkert set plakaterne, der hænger rundt omkring. For det er vigtigt, at I stemmer til valget. Og for, at I kan lære vores kandidater bedre at kende, har de hver især fået sig en profil på Tinder. Der kan I stille alle jeres spørgsmål. Så log på og match, sagde Andreas Munk Jensen.

Ønsker mere kontakt

Formålet med de nye Tinderprofiler er at få mere kontakt med alle dem, der kan stemme til valget. Som studerende skal man stemme til flere forskellige råd og udvalg. Og da alt for mange ikke ved, hvem deres kandidater er, har Syddanske Studerende i år altså valgt at udnytte den moderne teknik.

Via tinder har Syddanske Studerende mulighed for at gøre de studerende endnu mere opmærksomme på valget. Især her de sidste dag op til valget. Så snart man på Tinder har et match, kan man spørge kandidaten, hvorfor det er vigtigt at stemme til valget og især på Syddanske Studerende.

Valget finder sted den 25. og 26. november. Alle studerende på SDU kan stemme – og det foregår via www.e-vote.dk.

The following two tabs change content below.