Til september tjekker flere tusinde nye studerende ind på SDU’s betongange. Men der kommer også en uventet ny – den amerikanske kaffegigant Starbucks har nemlig offentliggjort, at de åbner på SDU Odense.

På grund af en ny kantineaftale med Compass Group vil der efter sommerferien ske forandringer på det gastronomiske niveau. Verdens mest kendte kaffe, Starbucks, åbner på campus Odense sammen med blandt andet en food-truck med ægte street-food samt adskillelige pop-up caféer, der serverer lækker wokmad.

– Det er rigtig godt for universitetet. Vi har særligt i de seneste år arbejdet på at give vores studerende nogle tilbud og rammer, som gør det attraktivt for dem at komme på campus og blive på campus også uden for undervisningstiden. Og jeg er overbevist om, at både food-trucken, pop up- caféerne og Starbucks bliver et hit for både studerende og medarbejdere, siger SDU’s nye rektor Henrik Øregaard Dam i en pressemeddeldelse.

Starbucks findes i 64 forskellige lande. I Danmark er der i forvejen Starbucks’ i København, Århus og Aalborg.

The following two tabs change content below.