Tanken om at slå sig ned med villa, vovse og Volvo tiltaler ikke fritidsfotografen Nick Levin. I stedet elsker han at komme nye steder hen og udforske fremmede kulturer. Gennem sit kamera.

I op til elleve uger ad gangen sejler Nick rundt på Nordatlanten i sit arbejde inden for søværnet. Men indimellem arbejdet er der også tid til lidt kreative udfoldelser med kameraet.

Foto: Nick Levin

– Det er en fed fornemmelse at være i naturens vold og (næsten) hver aften, er der jackpot i nordlys. Af og til dukker der hvaler op eller vi ser sæler, drivende isbjerge som kælver og får himlen til at ryste. Det er rigtig fedt at være ude i og havet og det har en vild tiltrækningskraft.

Foto: Nick Levin

Hjemme på Nørrebro bliver der også fotograferet og vennerne er altid med på sjove og kreative udfoldelser:

Foto: Nick Levin

Jeg har en skør omgangskreds af alle mulige kreative og dejlige mennesker, som gør mig hel. De er altid med på den værste, og er en fantastisk kontrast til mit liv i uniform. Hos dem har jeg mit frirum til at folde mig ud, og ingen ser skævt til en.

Foto: Nick Levin

På trods af de meget forskellige liv Nick lever, inden for søværnet og på hjemmeadressen i København, er én ting dog uforandret. Lysten til at fotografere:

– Fotografi er en form for kunst. En kunst man kan forme og helt selv bestemme, hvordan skal se ud. Når ens tanker gerne vil ud visuelt, er kameraet et fantastisk værktøj. Det giver en rar følelse i maven at dele det med resten af verden og vise ’sin kunst’.

Foto: Nick Levin

Foto: Nick Levin

Foto: Nick Levin

Billederne er taget i hverdagens København, det arbejdsrelaterede Nordatlanten og ferieparadiset på Filippinerne.

Du kan se flere af Nick Levins fotografier på http://nicklevin.tumblr.com

The following two tabs change content below.

Nanna Steen Sjørslev

Nyeste indlæg af Nanna Steen Sjørslev (se alle)