Efter femten års pause kommer det danske Melodi Grand Prix tilbage til Odense med en kæmpe fest. Optakten starter dog lang tid før. Allerede den 15. februar afholder Studenterhus Odense Melodi Grand Prix-quiz. Præmien – fire billetter til den endelige fest.

[faktabox align=”right” Header=”Quizzens regler:”]
1. Der må være maximum 4 deltagere pr. hold og minimum én studerende
2. Eksterne hjælpemidler er ikke tilladt
3. Rundebesvarelserne skal afleveres i baren senest 2 minutter efter sidste spørgsmål er stillet
4. Spørgsmål læses op to gange. Der vil gå 30 sekunder, inden næste spørgsmål stilles
5. Der må kun sidde medlemmer af quizholdet ved bordet
6. Der quizzes i 4 runder á 10 spørgsmål

Det hele foregår lørdag d. 15/2 og 1/3 – finalen afholdes den 7/3.

Entré koster 30 kr. pr. person
[/faktabox]

Den 8. marts åbner Arena Fyn dørene til en yderst eftertragtet fest – årets Melodi Grand Prix. Ved hjælp af Studenterhus Odense – og en stor viden om Melodi Grand Prixs – har du nu muligheden for at vinde fire billetter, så du kan opleve Basim, Anna David med mange flere på allernærmeste hold.

Den 15. februar og den 1. marts afholder Studenterhus Odense quiz – udelukkende med fokus på internationale og nationale Melodi Grand Prixs. Der dystes i firemandshold i fire omgange á ti spørgsmål. De fire bedste hold vinder semifinalen – og går videre til finalen den 7. marts. Det bedste hold her vinder billetterne.

Studenterhus Odense lokker desuden med en “kendt vært til at afholde quizzen og at et band vil levere i pausen”. Så der er med garanti underholdning for både Melodi Grand Prix-fans og alle os andre.

Læs mere om arrangementet her.

The following two tabs change content below.