30 af landets dygtigste studerende får en unik mulighed. DJØF Studerende inviterer på påskevisit til Malaysia og Singapore.

[faktabox align=right header=”Vigtig Viden”]

  • Det er niende gang, DBI afholdes
  • Turen er tidligere gået til Kina, Indien og Brasilien
  • 30 studerende fra SDU bliver inviteret med
  • Ansøgningsfristen er 24. november
    [/faktabox]

I påsken 2014 vil 30 dygtige, danske studerende indtage gaderne i Sydøstasien. Under titlen Doing Business In (DBI) samarbejder DJØF Studerende med Novozymes og The Boston Consulting Group – de inviterer sammen 30 danskere til Sydøstasien med ét mål – at løse en konkret udfordring for Novozymes i området.

Hvem der bliver blandt de 30 heldige studerende er langt fra sikkert endnu. Faktisk kan samtlige SDU-studerende på tværs af studiediscipliner søge om at blive en del af projektet. Eneste krav er, at man skal være medlem af DJØF. Foreningen peger selv på, at kandidatstuderende vil have en fordel, men opfordrer også studerende på sidste del af bacheloren til at sendt en velformuleret, motiveret ansøgning.

Udover at løse en udfordring for Novozymes vil de studerende kunne deltage i seminarer, virksomhedsbesøg samt opleve den lokale kultur. Selve udfordringen skal løses i en 24 timers caseopgave.

 

Ansøgningsfristen er søndag den 24. november.

 

Læs mere:

DJØF’s hjemmeside

DBI’s Facebookside

The following two tabs change content below.