En festivalsfusion af kunst og musik midt på skaterparken på Vesterbro. RUST giver dig chancen for at hoppe med.

På programmet kommer du ikke uden om allerede etableret stjerner som Turboweekend, When Saints Go Machine og MØ, men i skaterparken på Vestrebro vil det i den kommende weekenden mere handle om at blive blæst bagover af morgendagens musikalske og kunstneriske stjerner.

Falluah, Oh Land og Trentemøller tog deres spæde skridt på Trailerpark og åbneren af Orange Scene, Vinnie Who, skal optræde for 5. år i træk – lang tid før hans nasale lyd blev et folkeeje. 


”Vi er altid ude med dem, der efterfølgende bliver store, ” fortæller Kristoffer Rom. 

Kristoffer Rom, PR-chef for Trailerpark Festival og tidligere medlem af bandet Oh No Oho, ved, at hovedattraktionen ved Trailerpark Festivalen er, at halvdelen af musikerne til årets festival lige nu er dig fuldstændig ukendte.

Attraktionen er de nye -Danmarks små gemte guldklumper, som de bliver kaldt i bagkulissen:
 ”Hvis man kender bandet, så har man altid en målestok at sammenligne koncerten med. Men uden forudsætninger, er du åben for at alting kan ske. Det kræver et åbent sind, men så får man også en fuldstændig uventet oplevelse.”Grundlæggeren af festivalen boede i en trailer, da festivalen åbnede for 7. år siden, og herfra stammer navnet. I år kan du sammen med knap 10.000 andre feststemte festivalsgængere rocke tre dage med live malerivægge, upcoming kunst og musik. Og når musikken stopper, forsætter festen:
 ”Vi har åbnet til kl. 5 med DJ’s og selvfølgelig masser af øl,” siger Kristoffer Rom.

Vil du med? Bare rolig – RUST har skaffet 2 x 2 billetter.
 Da vi er i sommerhumør, kan alle deltage i konkurrencen – men skynd dig! 

Konkurrencen slutter den. 31 juli kl. 23.59

The following two tabs change content below.

Rebecca Bodnia

Nyeste indlæg af Rebecca Bodnia (se alle)