Studenterforeningen SamfundsBlik afholdt sit første “Ølseminar” torsdag eftermiddag med stor succes.

Det var en blanding af bodega møder samfundsvidenskabelig konference, der karakteriserede stemningen på Institut for Statskundskab torsdag eftermiddag. Foreningen SamfundsBlik afholdt sit første Ølseminar til stor begejstring for mange af de deltagende. RUST var med.

Asbjørn Sonne Nørgaard stod for underholdningen med hans og Robert Klemmesens tvillingestudier om genetikkens indvirkning på politiske præferencer, der resulterede i mange nysgerrige fingre. Efter cirka halvanden times foredrag blev de rynkede bryn skiftet ud med lettere plørede smil og solskinsbadning. Foreningsmedlemmerne havde sørget for billige øl og brætspil.

Der var mødt cirka 60 mennesker op til begivenheden.

IMG_2570
Ikke sidste gang

Ifølge de fremmødte fra SamfundsBlik var arrangementet en stor succes og tankerne fløj allerede omkring den næste mulige gæst. Der var dog bred enighed om, at det ville blive svært at finde en ligeså karismatisk professor som Asbjørn.

IMG_2585

SamfundsBlik er en sammenslutning af statskundskabs- og journaliststuderende ved Syddansk Unviersitet

The following two tabs change content below.

Barbara Herzog

Nyeste indlæg af Barbara Herzog (se alle)