I denne måned har vi taget fat i fordommene om idrætsstuderende. Mads Koch på 24 år læser på Syddansk Universitet, han har stået på skud med de fordomme der hører med hans aktive studie. Men bruger idrætsstuderende så mange deodoranter?

Idrætsstuderende går aldrig i byen?

NEJ! Det er overhovedet ikke rigtigt. Jeg går da ud fra, at vi går ligeså meget i byen som alle andre studerende, selvom jeg ikke ved så meget om andre studerende. Men jeg ved, at idrætsstuderende i hvert fald giver den gas! Vi gav den specielt gas i starten af året, da vi startede på studiet. For mit og mange af de andre vedkommende var vi i byen hver weekend- der var virkelig knald på

Idrætsstuderende spiser mange vitaminpiller?

Det ved jeg egentlig ikke. Jeg spiser selv mange fiskepiller. Men nej det tror jeg ikke har noget hold i sig.. haha..

Så I er ikke en stor grupper helsefreaks?

Måske kan man godt finde nogen, men det er ikke udpræget. Men man tænker da over, hvad man har med på madpakken, også fordi man jo er meget aktiv i løbet af dagen. Vi har jo mange praktiske fag, så man skal sørge for at få noget godt mad med, men vi er ikke helt helsefreaks, det vil jeg ikke sige.

Idrætsstuderende går altid i sportstøj?

Det er faktisk tæt på at være rigtigt ja. Jeg tror, hvis man tager gennemsnittet, er det de fleste, der går i sportstøj. I hvert fald joggingbukser. Men det er igen fordi, vi har så mange praktiske fag. Så er det altså rarere bare at tage et par træningsbukser på end et par ”cowboydere”.

Idrætsstuderende har et over forbrug af deodoranter?

Haha.. nej.. nej.. haha

Så I sveder simpelthen ikke mere end andre studerende?

Jo, måske lidt. Vi sveder nok ikke mere, men er mere aktive.

Bænker I hinanden til eksamen med alle de praktiske fag I har?

Det er jo også en akademisk uddannelse. Vi har faktisk kun haft én praktisk eksamen indtil videre, og den var kombineret med noget teoretisk stof. Ellers har vi kun haft almindelige skriftlige eksaminer i  for eksempel anatomi og biomekanik.

Så I løber ikke fjollede rundt i en hal, når I går til eksamen?

Jo, vi har da lige afsluttet springgymnastik. Der skulle vi stå på hænder, vejrmøller og vise en salto. Og det skal man gøre om og om igen indtil man kan- det er en del af læringsprøven at lave en salto.

Der er mange piger på idræt?

Jeg tror faktisk vi er ret ligeligt fordelt. Det var sådan noget jeg skulle vide jo. Måske er vi lidt flere drenge, men de piger der er, er nogle flotte sporty piger.. haha

The following two tabs change content below.

Stine Voigt de Klauman

Nyeste indlæg af Stine Voigt de Klauman (se alle)