En 2020-plan, en masse millioner og en god portion engagement fra de studerende. Det er, hvad der skal til for at gøre SDU til Danmarks mest studentervenlige universitet.

Nye idrætsmuligheder, ny fredagsbar og nyt bibliotek. Syddansk Universitet er under store forandringer, og det bliver ved de næste syv år. Frem mod 2020 gør universitetet nemlig alt for at kunne tilbyde Danmarks bedste studiemiljø. Universitetets egen 2020-plan, et strategi- og ledelsesgrundlag, skal blandt andet sørge for at sætte de studerende i centrum.

Planen omfatter hele universitetet og skal gøre Syddansk Universitet til de studerendes universitet. Der er en tendens til, at de studerende starter på deres bachelor på SDU, men når de skal læse deres tilvalg eller kandidat, rykker de til København eller Århus. Det er ingen hemmelighed, at mange vælger SDU fra på grund af dets placering, men netop derfor må man have andre ting at byde på. Og derfor prioriteres de studerende og deres studiemiljø.

sdu-2020

The following two tabs change content below.

Ann-Sofie Guldbæk Rasmussen

Nyeste indlæg af Ann-Sofie Guldbæk Rasmussen (se alle)