Det bugner med billige og gratis arrangementer uden for din dør, så der er ingen undskyldning, for ikke at komme ud og få en på opleveren!

Her er 5 bud på oplevelser, du kan finde i de fleste større danske byer: 

 

Den inspirerende:

Pecha Kucha er japansk for ”sniksnak”, og dækker over et koncept hvor designere, kunstnere, musikere og andre kreative ildsjæle har mulighed for at fortælle om deres idéer og projekter til et bredt publikum. Der er stærkt begrænset taletid, så aktørerne presses til det yderste for at få det sagt så præcist og klart som muligt. Kom ind og bliv inspireret og underholdt, plej dit kreative netværk og støt samtidig et godt formål. Der er ikke fast indgangspris, du bestemmer selv hvor meget du vil støtte med.

Se mere på: www.pechakucha.dk

 

Den sjove:

Der er masser af mulighed for et godt grin, når barer og caféer landet over sætter rammerne for open-mic aftener. Her har kendte og ukendte komikere mulighed for at afprøve deres punchlines foran et villigt publikum, ofte til fordelagtige indgangspriser. Mange barer vælger at holde deres line-up hemmeligt, så forvent alt og intet. De fleste beværtninger kræver 50-70 kr. i indgang, men du kan være heldig at finde steder med gratis eller særdeles billig entré.

Hold øje med arrangementer her:

København: https://www.facebook.com/ComedyCopenhagen?fref=ts

Viggos i Odense: https://www.facebook.com/pages/VIGGOS-ODENSE/272145986153293

Poolhouse i Kolding: https://www.facebook.com/events/123813817717918/

 

Chris Greene

 

Den medvirkende:

Hvis du ikke er bange for kameraer og har lyst til at se hvordan et tv-program fungerer indefra, er det måske noget for dig at blive statist eller publikum. DR og TV2 søger løbende publikum til alt fra X-Factor til debatten med Clement. Har du en indre skuespiller kan du også melde dig som statist. Det er typisk ulønnet, men udløser tit et par biografbilletter som tak for hjælpen.

DR søger her: http://www.dr.dk/OmDR/Medvirkende_og_Publikum/20080828150557.htm

TV2 søger her: http://programmer.tv2.dk/efterlyser.php/

Du kan også melde dig som statist her: http://www.statist.dk/

 

Den nysgerrige:

Drop biografen og tag i teatret. Udover de spændende forestillinger, kan du tit være heldig og finde andre arrangementer til en billig penge.

Teater Momentum i Odense viser forestillinger til lave priser, men inviterer også ind til Søndagsstue, koncerter og Poetry Slam!

Følg med i hvad der sker her: https://www.facebook.com/pages/Teater-Momentum-Odense/25096767447

Det Kongelige Teater lokker med adskillige gratis eller billige oplevelser, og BarTeater er en af de særligt spændende. På udvalgte torsdage er det muligt at komme ind efter aftenforestillingen, og se skuespillerne improvisere med dans, sang, oplæsning og andre løjer. Stemningen er i top, og selvom mange af gæsterne har været inde og se forestillingen, er alle hjerteligt velkomne. Der er fri entré.

Se mere her: http://kglteater.dk/det-sker/forestillinger/sason-2012-2013/det-er-gratis/barteater

 

Pat HermanDen intellektuelle:

At tage på museum behøver ikke at være en støvet oplevelse. De fleste muséer gør sig umage med at forny sig, og tilbyder gratis entré, enten hele ugen eller en fast dag om ugen. Smut ind og udvid din horisont eller bliv klogere.

Brandts har fri entré hver torsdag fra 17-22. SMK har fri entré til de faste udstillinger alle dage.

 

 

 

The following two tabs change content below.

Cecilia Mandrup

Nyeste indlæg af Cecilia Mandrup (se alle)