På mandag kommer Morten Østergaard til Odense for at debattere SU med de studerende på SDU, selvom regeringen allerede har præsenteret SU-reformen.

Uddannelsesminister Morten Østergaard inviterer til SU-debat med de studerende på universiteterne i Aarhus, København, Roskilde og Odense.

I Odense tropper han op mandag den 25. februar klokken 9 på Campustorvet på Syddansk Universitet.

– Jeg glæder mig til at møde de studerende og diskutere, hvordan vi får flere studerende bedre gennem uddannelsessystemet, lyder det fra Morten Østergaard i en pressemeddelelse.

Udspillet er fremlagt

Men turen rundt til landets universitetsstuderende var først lige begyndt, da regeringen tirsdag præsenterede sit udspil til SU-reformen. Kun de studerende i Aarhus havde haft mulighed for at møde ministeren og give ham deres input til reformen.

– Vi havde håbet, at ministeren ville vente med at komme med sit færdige udspil, til han havde hørt vores studerendes holdning på SDU. Men nu håber vi, at vi alligevel kan nå at fortælle ministeren om, hvad vi synes om hans reform, siger formanden for Syddanske Studerende, Peter Lykkegaard Hansen.

Det har ikke været muligt for RUST at få en kommentar fra uddannelsesministeren om, hvorfor han kommer ud til de studerende, når regeringen allerede har præsenteret deres udspil.

Læs mere om begivenheden på facebook

The following two tabs change content below.

Niels Rosdahl Jensen

Nyeste indlæg af Niels Rosdahl Jensen (se alle)