Denne måneds portrætperson – Puk Damsgård – troppede for snart 10 år siden op på campusvej for at starte på en bachelor i Journalistisk på Syddansk Universitet. Vi har bedt hende kigge tilbage og nævne den bedste fest og hyggeligste krog på universitetet.

Hvad er dit bedste minde fra Campusvej?

”Vi holdt nogle ret ekstreme fester. Mit bedste minde er alle mine medstuderende, og det hold jeg gik på. Vi blev en stor familie. Jeg tror heller aldrig, jeg har spist så mange chokofanter som jeg gjorde, da jeg gik på SDU!”

Hvad er din livret fra kantinen?

Nu var kantinen lidt anderledes dengang, men min livret var helt klar de sandwich lavet af hvidt brød. Alt det usunde, ikke? Dem spiste jeg mange af!

Den fedeste fest?

Det var den aften, efter alle på journalistisk havde fået praktikpladser. Jeg kan ikke huske, hvordan jeg kom hjem, men jeg ved, at det var en rigtig god fest.

Hvor er den mest hyggelig krog på universitetet?

Jeg kan godt lide den åbne ende ved hovedindgangen, hvor der i dag er de røde sofaer. Det er et af de steder, hvor solen rigtig kan lyse ind, og det kan jeg godt lide.

Læs hele portrættet om Puk Damsgård

The following two tabs change content below.

Rebecca Bodnia

Nyeste indlæg af Rebecca Bodnia (se alle)