Hvis du er tryllekunstner, når det kommer til tal, optimering og regnskaber, så giver PwC konkurrencen dig muligheden for at få afprøvet dine evner hos et af Nordens mest attraktive firmaer for studerende i business verden.

Den 11. april 2013 afholder konsulentfirmaet PwC deres sjette Case Challenge. Det er en konkurrence, hvor kandidatstuderende fra flere handelshøjskoler og universiteter i landet skal prøve en dag i livet som PwC-konsulent.

“Man får et indblik i en verden, man ikke ser fra universitetet,” fortæller Signe Hansen. Hun deltog i case challenge sidste år og er nu ansat som skattekonsulent hos PwC.

“Jeg var ikke på det hold der vandt, men hovedformålet er ikke at vinde. Det er at få oplevet virkeligheden udenfor universitetet.”

Vinderne af Challenge 2012 - Christian Lohmann, Stud. merc. fir., Lars Ellegaard Holst, Stud. merc. jur., Eske Pihl Højer, Stud. merc. aef., alle fra CBS, og Helle Mikkelsen, Stud. merc. aud. fra ASB. Denne års vindere tæller forhåbenligt nogle SDU'er!

Vinderne af Challenge 2012 – Christian Lohmann, Stud. merc. fir., Lars Ellegaard Holst, Stud. merc. jur., Eske Pihl Højer, Stud. merc. aef., alle fra CBS, og Helle Mikkelsen, Stud. merc. aud. fra ASB. Denne års vindere tæller forhåbenligt nogle SDU’er!

Konkurrencen er for alle kandidatstuderende med ambitioner om et job i revisions- og konsulent-branchen. En ny liste fra UNIVERSUM afslører, at PwC er ligger på top 3 over business firmaer som nordens universitets studerende ser som de attraktive arbejdspladser. Over 22.000 studerende har stemt. PwC er endestationen i drømmeland.

Alle uddannelser er velkommen

Signe Hansen fortæller, at hun forberedte sig ved at kigge lidt i sine lærerbøger, men at konkurren-cen mest af alt handler om at springe ud i det, da udfordringen ikke er kendt på forhånd.

[quotebox]PwC er ligger på top 3 over business firmaer som nordens universitets studerende ser som de attrak-tive arbejdspladser [/quotebox]

“Man bliver sat i en gruppe af studerende med forskellige baggrunde, så skal man løse opgaven på tværs af uddannelse og viden.” Om du læser økonomi, revision, jura eller erhvervsjura er ifølge Signe Hansen underordnet.

For at deltage skal man inden 15. marts have sendt karakterer, CV og ansøgning på hjemmesiden. Konkurrencen finder sted hos PwC København og de sørger for transport og hotel, hvis man kom-mer langvejs fra.

“Det er en super fed udfordring og en rigtig god dag – man skal bare ansøge,” siger Signe Hansen.

[linkbox link=”http://www.pwc.dk/da/karriere/pwchallenge.jhtml” beskrivelse=”Se mere på PricewaterHouseCoopers hjemmeside” ]

En fod ind i varmen

Udover muligheder for at opbygge et netværk, strække sine kompetencer og pynte sit CV som var det et juletræ, får vinderne af Case Challenge et bekosteligt kompetencekursus med en samlet værdi på 30.000 kr. og en fod længere ind ad døren.

“Case Challenge var helt afgørende for min ansættelse. Det er en mulighed for PwC til at se stude-rende an, men det er ligeså meget en mulighed for de studerende til at se PwC an. Det er meget an-derledes at være med i konkurrencen end at være til f.eks. en jobsamtale.”

[faktabox header=”Om konkurrencen”]

  • PricewaterHouseCoopers (PwC) er verdens største revisions- og konsulentvirksomhedmed over 180.000 ansatte
  • Tilmeldingsfrist er d. 15. marts og konkurrencen finder sted d. 11 april
  • Præmien er et kursus med en samlet værdi på 30.000 kr

[/faktabox]

The following two tabs change content below.

Jeppe Aamand Øvig

Nyeste indlæg af Jeppe Aamand Øvig (se alle)