Villy Søvndal, udenrigsminister

 • Film til julen
  Der er ikke nogen speciel julefilm, jeg ser ved højtiden. Men når det bliver jul, er der altid mere tid til at hygge med film og familien. Jeg fortrækker at hente film ned fra nettet – så kan man se, hvad man vil, hvornår man vil. Den sidste film, jeg så, var Woody Allens ”To Rome with Love”. En fantastisk morsom film.
   
 • Musik til julen
  Der er denne her meget smukke argentinske julemesse ”La Misa Criolla”, komponeret af Ariel Ramirez. Jeg tilbragte en jul i La Paz på et iskoldt hotelværelse, hvor jeg lå og lyttede til den messe. Så når jeg hører den, mindes jeg hele den ungdom, hvor jeg rejste rundt i verden.
   
 • Mad til julen
  Jeg er vild med and! Juleand, rødkål og kartofler. Hele den klassiske julemiddag. Jeg er dog ikke særlig vild med risengrød.
  Er det på grund af Bertel Haarder? Haha, nej. Men ris a la mande går lige an.
   
 • Kæreste juletradition
  For mig er julen det tidspunkt på året, hvor jeg når alt det med venner, børn og familien. Det som kan være svært at nå i dagligdagen. Jeg synes, det er enormt hyggeligt, at man flere dage i træk har tid til at spise julefrokost med venner og bekendte.

Peter Staal Liberoth, læser HA. Almen på SDU Slagelse

 • Film til julen
  Die Hard 2. Jeg er ikke så meget til film med julemænd og nisser, så det er en fed og anderledes julefilm med masser af action. Det er juleaften, og Bruce Wills vil bare gerne hjem til sin familie og spise julemiddag. I folkeskolen var vi et par venner, der hvert år i starten af december tog hjem til Jeppe og så julefilm. Die Hard 2 var altid iblandt.
   
 • Sang til julen
  Når jeg hører ”Let It Snow”, så ved jeg, at det er jul. Der er de obligatoriske ”juleklokker” i baggrunden, og den er utrolig hyggelig. Det vigtigste er, at det bliver hvid jul, så sangen er jo også lidt et ønske for den danske jul. Hvis der ikke er sne, så er det lidt slattent. Det er en af de klassiske engelske julesange, som jeg synes er gode – de danske er ikke lige mig.
   
 • Mad til julen
  Du vågner julemorgen, og så er hele huset fyldt af duften fra anden i ovnen. Det er bare godt. Det er altid min far, der står for julemiddagen. Det er så også den eneste dag på året, hvor han laver mad. Men det betyder også, at det altid er rigtig godt. Anden har stået hele dagen i ovnen, så hele huset har en duft af andesteg. Det er fantastisk.
   
 • Kæreste juletradition
  Da jeg var mindre, fik jeg altid læst Peters Jul op, mens vi ventede på, at juletræet blev tændt. Den tid mellem at middagen var færdig, og vi ventede på træet. Min mor læste den op, mens jeg, min søster og min mormor sad omkring hende. En rigtig hyggelig tradition, som jeg vil give videre til min børn en dag.
The following two tabs change content below.

Rebecca Bodnia

Nyeste indlæg af Rebecca Bodnia (se alle)