Der var topkarakterer til Anders Fogh Rasmussen, da han d. 16. november var til mundtlig eksamen på Syddansk Universitet.

Nato-lederens besøg på universitetet var bygget op som en eksamen, hvor Anders Fogh Rasmussen skulle gøre rede for pensummet ”Nato efter Afghanistan”.

[linkbox link=”?p=2230″ beskrivelse=”Læs også: Fogh til eksamen” vindue=_self””]

Og dét gjorde generalsekretæren ifølge censor altså ”så fyldestgørende og overbevisende”, at karakteren kom helt op på et 12-tal. Inden uddeling af karakteren holdt Anders Fogh Rasmussen et kort oplæg om Nato, hvor han redegjorde for Natos nye kerneopgaver, der blandt andet handler om at skaffe flere samarbejdspartnere overalt på kloden samt udvide Natos territoriale forsvar.

Bagefter satte generalsekretæren sig ved det grønne bord, hvor han blev eksamineret af censor Jens Ringsmose, lektor på Center for War Studies, samt eksaminator Mette Hansen, der til daglig læser statskundskab på universitetet. Det var Center for War Studies, Europabevægelsen og studenterforeningen Samfundsblik, der stod for arrangementet.

[nyviden]

The following two tabs change content below.