Tidligere i september var der koncert og åbning af ny studenterbar.

Først var der koncert med det danske band Dúné samt den dansk-rumænske sangerinde Fallulah. Derefter skulle den nye studenterbar på Campus Odense indvies. Og det skete naturligvis med rødt bånd, der skulle klippes over, taler og fadøl. Og efter at rektor Jens  Oddershede formelt havde erklæret Danmarks nyeste studenterbar for åbnet, var der mere livemusik for de mange fremmødte.

Stemningen var i top, og de studerende på Syddansk Universitet har nu fået en bar, der ikke blot skal være ramme om et par hyggelige  øl fredag eftermiddag.

Foto: Nils Lund

Tværtimod giver de mere end 600 m2 mulighed for at holde sociale arrangementer og events. Der bliver plads til 500 personer, og det nye lokale vil blandt andet indeholde:

  • En fast scene med lyd og lys, der gør det lettere og billigere at få musik, stand-up osv. til kommende arrangementer.
  • Plads til to projektorer, som kan bruges til arrangementer, der kræver storskærm.
  • En funktionel bar, lænestole, bænke, sofaer samt fladskærme.
  • En skillevæg, der gør det muligt at tilpasse lokalets størrelse til antallet af gæster.

Foto: Nils Lund

Den nye studenterbar er et led i universitetets forstærkede indsats over for de studerende. Tidligere på måneden blev en ny studenterservice åbnet. Det er et næsten 300 m2 samlet område, hvor universitetets studerende kan henvende sig med de spørgsmål og praktiske problemer, der opstår i løbet af studietiden.

Foto: Nils Lund

[nyviden]

The following two tabs change content below.

Pia S. Gregersen

Nyeste indlæg af Pia S. Gregersen (se alle)