uTeater

I kælderen under Odense Teater gemmer der sig en uopdaget verden af undergrundsteater. En forestilling koster typisk 30 kroner, så mon ikke der er plads til en teaterbillet i dit ellers stramme SU-budget. Læs mere på uteater.dk

Den Ungarske Vinstue

Denne lille perle ligger hengemt i en afkrog af Skibhusvej, og det afspejles i de yderst rimelige priser. Ifølge MereOdenseaner er det Odenses (og måske Danmarks) bedste bodega. Frem til klokken 17 kan man spille Lykkehjulet om barpriserne. Så en øl kan koste alt fra 0 til 22 kroner. Efter klokken 17 kan det grønne guld erhverves for en 20’er. Ekstra bonus: ”Krofatter Arne er den sødeste i verden”

BobZ

En velbevaret odenseansk hemmelighed er denne undergrundsklub, der er placeret ovenpå et parkeringshus, hvor der bliver fyret op for alt fra jazz til dubstep torsdag og lørdag. Adgang kun for medlemmer. Læs hvordan du bliver medlem på bobzbooking.dk

Emils Hot House

Hvis du skal proviantere på vej hjem fra byen eller bare er lækkersulten på en ganske almindelig onsdag, så kan du købe fransk hotdog til en flad 10’er i den fedtede grillbar i Vestergade. MereOdenseaner.dk er stamgæster, og det bliver du måske også.

Odense domkirke

Domkirken er byens bedste spillested. Akustikken er misundelsesværdig, og her er både midnatsmesse og koncerter med etablerede navne, blandt andet har Hymns From Nineveh fyret op under kirkegængerne. Ellers kan man altid snuppe en søndagsgudstjeneste med tømmermænd. Og det bedste ved det hele? Det koster gratis

 

The following two tabs change content below.

Eva Krarup Nielsen

Nyeste indlæg af Eva Krarup Nielsen (se alle)